Електронски формулариДобредојдовте, пополнувњето на електронски формулар преставува замена за досегашните хартиени формулари. Со пополнувањето на овие формулари вие како активист/волонтер и/или вдомувач го регулурате вашето вдомување/пронаоѓање на милениче а притоа придонесувате кон оформувањето на првата и едниствена база на вдомени миленици во Р. Македонија.
За активистите/волонтерите или вдомувачите кои вдомиле или припаѓаат на здружение/друштво кое има склучено соработка со регистарот Електронскиот формулар е задолжителен.
                           Електронски формулар за вдомено животно                                                                                            Електронски формулар за вдомено животно